INVITATION TIL SAHL SKAKLEJR 2020

Aarhus Skoleskak indbyder for 46. gang til landets hyggeligste skaklejr i efterårsferien på feriekolonien Sahl beliggende ved Vinderup i det gamle Ringkøbing amt, fra mandag d. 12.oktober til fredag d. 16.oktober 2020
På lejren er der plads til 52 deltagere i alderen 8-18 år, der som sædvanlig vil blive styret af en flok erfarne ledere.
Lejren vil byde på daglige skaklektioner i grupper efter spillestyrke, lejrturnering, simultan, lynskak, rundbold, fodbold, bordtennis….og meget, meget mere! Igen i år vil der være pigeværelse på lejren. Prisen for en kanon uges oplevelser er 800 kr. Med i prisen er bustransport Århus-Sahl t/r. Transport til Århus betaler man dog selv.

Hvis der er spørgsmål eller ønsker man at høre nærmere, kan man kontakte Jens Ramsdal på:
Mail: jaramsdal@live.dk eller mobil: 26 15 32 36

Sammen med tilmelding skal de 800 kr. indbetales på reg.nr. 6180 kontonr. 0010 303 354 eller Mobilepay: 26 15 32 36. Husk angivelse af navn!
Tilmeldingsfrist: Senest 01/10 2020

Aflysning af Sahl skaklejr 2020

Aflysning af Sahl skaklejr 2020.
Kære forældre og deltagere
Siden søndag d. 20/9, har alle lejrskoler over flere dage været frarådet af sundhedsmyndighederne. Derfor har vi desværre ikke set anden udvej end at aflyse dette års skaklejr. Vi har været mange overvejelser igennem forud for denne beslutning, men med den nuværende udvikling af Coronasituationen, og de nuværende retningslinjer og anbefalinger, må vi indse, at vi ikke kan afholde lejren på forsvarlig vis. På vores egne, og ikke mindst børnenes vegne, er vi rigtig kede af at lejren ikke kan gennemføres i år. Vi har haft glædet os rigtig meget til at holde en kanonfed lejr, som altid er et højdepunkt på året for os ledere, og vi vil i stedet se frem til næste år.
Vi håber på jeres forståelse for beslutningen om at aflyse i år, og håber i stedet, at vi vil se jer igen næste år, hvor situationen forhåbentlig er en anden.

Find os på Facebook!

Der vil løbende blive lagt billeder op på Sahl Skaklejrs Facebookside, så man hjemmefra kan følge med i ugens begivenheder

Link til Facebook: https://www.facebook.com/SahlSkaklejr/

Transport til Sahl Skaklejr tur/retur

Bussen kører fra Musikhuset i Aarhus mandag d. 12/10 kl. 10, kom gerne senest 9.45, med ankomst på Sahl lejrskole ca. kl. 12.
Bussen kører fra Sahl lejrskole fredag d. 16/10 kl. 15 med ankomst ved Musikhuset i Aarhus ca. kl. 17.

En lille pakkeliste

– Sengelinned
– Toiletsager
– Varmt tøj
– Sportsko og -tøj (indendørs og udendørs)
– Bordtennisbat (hvis det haves)
– Lommepenge (der vil være en lille kiosk)